Kodin kunnostustyöt sekä kylpyhuoneremontit ammattilaisen tarkkuudella!

0400 558 156

Soita ja kysy lisää!

Saunaremonttia toiveidesi mukaan Lappeenrannassa

Saunalla tai kylpyhuoneella on erityisen tärkeä sija suomalaisessa kodissa. Ne ovat paikkoja, joissa puhdistaudutaan ja rentoudutaan. Tästä syystä onkin tärkeää, että nämä tilat pysyisivät hyvässä kunnossa. Ajan kuluessa ja ahkeran käytön myötä märkätilat alkavat kuitenkin kaivata osakseen laittoa - tällöin voit luottaa asiantuntemukseemme. Suoritamme kylpyhuone- ja saunaremontit vuosien kokemuksella Lappeenrannan alueella. 

Sertifioitua osaamista

Lienee sanomattakin selvää, että tiloissa, joissa käytetään paljon vettä, piilee myös vesivahingon vaara. Huonosti tehty eristys saattaa aiheuttaa sen, että vesi pääsee karkaamaan rakenteisiin - ja tällöin käsissä on kallis ja aikaa vievä ongelma. Tästä syystä sauna- tai kylpyhuoneremontti kannattaa aina teettää luotettavalla ammattilaisella, sillä näin vältetään sudenkuopat ja isot murheet tulevaisuudessa. Rakennustyö Harri Karhu Tmi on VTT:n sertifioima asiantuntija, jonka työnlaatuun voit luottaa turvallisin mielin.

Löylyt unelmiesi saunassa

Saunaremontin yhteydessä on helppoa tehdä mahdollisista sisustuksellisista haaveista totta. Miltä tuntuisikaan istua esimerkiksi tummaksi petsatussa saunassa, kirkkaiden LED-lamppujen alla, ja nauttia lämpimistä löylyistä. Kerro meille, millaisesta saunasta haaveilet. Suunnitellaan sitten yhdessä mieleisesti ratkaisu, jonka jälkeen me hoidamme toteutuksen alusta loppuun asti. Mitä enää odotat? Ota rohkeasti yhteyttä!

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustyö Harri Karhu Tmi
Kotasaarentie 131
54100 JOUTSENO

Y-tunnus: 2020710-5
Puh: 0400 558 156

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustyö Harri Karhu Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.