Saunaremontti toiveidesi mukaan Lappeenrannassa

Ota yhteyttä

Saunalla tai kylpyhuoneella on erityisen tärkeä sija suomalaisessa kodissa. Ne ovat paikkoja, joissa puhdistaudutaan ja rentoudutaan. Tästä syystä onkin tärkeää, että nämä tilat pysyvät hyvässä kunnossa. Ajan kuluessa ja ahkeran käytön myötä märkätilat alkavat kuitenkin kaivata osakseen laittoa – tällöin voit luottaa asiantuntemukseemme. Suoritamme kylpyhuone- ja saunaremontit vuosien kokemuksella Lappeenrannan alueella.

Sertifioitua osaamista

Lienee sanomattakin selvää, että tiloissa, joissa käytetään paljon vettä, piilee myös vesivahingon vaara. Huonosti tehty eristys saattaa aiheuttaa sen, että vesi pääsee karkaamaan rakenteisiin. Pian käsillä on kallis ja aikaa vievä ongelma. Sauna- tai kylpyhuoneremontti kannattaa aina teettää luotettavalla ammattilaisella, jotta vältetään sudenkuopat ja isot murheet tulevaisuudessa. Rakennustyö Harri Karhu Tmi on VTT:n sertifioima asiantuntija, jonka työnlaatuun voit luottaa turvallisin mielin.

Löylyt unelmiesi saunassa

Saunaremontin yhteydessä on helppoa toteuttaa myös omat sisustushaaveet. Miltä tuntuisikaan istua esimerkiksi tummaksi petsatussa saunassa kirkkaiden LED-lamppujen alla ja nauttia lämpimistä löylyistä. Kerro meille, millaisesta saunasta haaveilet. Suunnitellaan sitten yhdessä mieleisesti ratkaisu. Me hoidamme toteutuksen alusta loppuun asti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä varmaan saunaremonttien tekijään! Rakennustyö Harri Karhu Tmi Lappeenrannassa on märkätilasaneerauksen asiantuntija.

Yhteystiedot