Kodin kunnostustyöt sekä kylpyhuoneremontit ammattilaisen tarkkuudella!

0400 558 156

Soita ja kysy lisää!

Monipuolista rakennussaneerausta Lappeenrannassa

Rakennussaneeraus ja kodin kunnostustyöt laidasta laitaan tapahtuvat toimestamme ammattilaisen tarkkuudella, laadusta tinkimättä ja toiveidesi mukaan. Kaipasitpa kotiisi sitten kokonaisvaltaisempaa peruskorjausta tai pientä pintaremonttia, voit luottaa osaamiseemme urakassa kuin urakassa. Mikään saneeraustyö ei ole meille liian pieni eikä mikään remontti liian vaativa. Maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, kalusteasennukset ja muut työt kuuluvat palveluvalikoimaamme. 

Rakennamme myös uutta

Kaipaisitko uutta autotallia, leikkimökkiä lapsillesi tai ulkovajaa ruohonleikkurille? Jos vastauksesi on kyllä, pystymme tarjoamaan sinulle avun kaipuuseesi. Rakennamme nimittäin tilauksesta pieniä ulkorakennuksia. Laaditaan yhdessä suunnitelma, me huolehdimme toteutuksesta! 

Kerro, miten voisimme palvella sinua

Kun kotisi kaipaa ammattilaisremontoijan kosketusta tai rakennussaneeraus mietityttää, voit ottaa rohkeasti yhteyttä meihin. Kerro, miten voisimme palvella sinua - halutessasi voimme tulla vaikkapa arviointikäynnille ja tarkastella lähemmin remontoitavaa kohdetta. Näin pystymme myös laatimaan alustavan työ- ja kustannusarvion sinulle.

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustyö Harri Karhu Tmi
Kotasaarentie 131
54100 JOUTSENO

Y-tunnus: 2020710-5
Puh: 0400 558 156

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustyö Harri Karhu Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.