Kodin kunnostustyöt sekä kylpyhuoneremontit ammattilaisen tarkkuudella!

0400 558 156

Soita ja kysy lisää!

Laadukasta keittiöremonttia Lappeenrannassa

Keittiö on tunnetusti kodin sydän - siellä vietetään paljon yhteistä aikaa ruokaa laittaen ja aterioiden sekä vaihtaen päivän kuulumisia. Mutta jotta keittiö voisi säilyttää optimaalisen tehokkuutensa, olisi sitä hyvä joskus remontoida ja uudistaa. Erityisesti useat vanhat keittiöt kaipaisivat tänä päivänä kipeästi saneerausta osakseen. Jos sinä kaipaat keittiöremontillesi osaavaa tekijää Joutsenon tai Lappeenrannan alueella, voit luottaa meidän ammattitaitoomme.

Kaikki alkaa suunnittelusta

Kun vanhaa keittiötä lähdetään saneeraamaan, kyseessä on aina yksilöllinen prosessi. Haluamme ottaa huomioon kaikki asiakkaan omat toiveet ja erityistarpeet - esimerkiksi korotetaanko työtasoja tai halutaanko vaikkapa lisää työtilaa. Tämän jälkeen laadimme suunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Kun suunnitelma näyttää hyvältä, siirrytään keittiöremontissa toteutusvaiheeseen. Me huolehdimme aivan kaikesta käytäntöön liittyvistä seikoista sekä työn sujuvuudesta. Sinun tehtäväksesi jää lopulta vain nauttia uudesta, upeasta keittiöstäsi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keittiöremontista ei voi tulla enää tämän helpompaa! Suosittelemmekin, että otat pidemmittä puheitta yhteyttä ja kerrot, miten voisimme palvella juuri sinua. Tehdään yhdessä unelmiesi keittiöstä totta.

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustyö Harri Karhu Tmi
Kotasaarentie 131
54100 JOUTSENO

Y-tunnus: 2020710-5
Puh: 0400 558 156

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustyö Harri Karhu Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.